Prosessen

En kunde som har planer om å installere en trapp bør:
  1. Kom opp med en innledende visjon av hans/hennes trapp, dvs. hva bør formen på trapp være, hvilke materialer bør brukes. Dette kan gjøres ved å konsultere med en arkitekt, besøke selskapets hjemmeside eller ta en titt på ulike hjem interiør magasiner.
  2. Finne ut de grunnleggende målinger: høyde mellom første og andre etasje, dimensjonene på et gulv åpning for trappen, takets tykkelse, arrangementet av vegger og vinduer i trappeoppgangen området.
  3. Ankommer vårt selskap, hvor kvalifiserte ledere vil utarbeide mulige alternativer for trapp din, ved hjelp av spesiell programvare. Våre ansatte vil hjelpe deg å velge den mest hensiktsmessige alternativet og arrangere en liste over materialer som skal brukes. I tråd med de data som mottas, vil vi beregne og bli enige om pris, samt når det gjelder å designe, produsere og montere trapp og signere en avtale.
  4. Prosessen kan forkortes, dersom kunden har en arkitektonisk eller detaljert trapp prosjektet. Ifølge prosjektet, er teknologiske løsninger avtales med designere, er prisen beregnet og avtalen er signert.
  5. Når alle de ovennevnte er fullført, arbeider prosjekt fremstilt og produksjonen begynner. Først produserer vi og installere en stringer, som kan midlertidig brukes av kunden for å få til en annen etasje før byggverket er ferdig, senere blir trinn og rekkverk installert. Rekkverket kan installeres når kunden plasserer alle større møbler i øverste etasje.
For å opprettholde kvaliteten av trappen under montering, samt for å unngå skade på overflaten av et rom, er det anbefalt å montere trappen mot slutten av avsluttende arbeider, eller før den siste maling av veggene. Når alt arbeidet er ferdig, er det trapp overlevert til kunden.

 

 

[Not a valid template]

 

X Your request has been sent succesfully.
We'll contact you soon.